СООПШТЕНИЕ ЗА ВПИШУВАЊЕ ОЦЕНИ ВО ИНДЕКС И ПРИЈАВА КАЈ ПРОФ. Д-Р КАТЕРИНА ШАПКОВА КОЦЕВСКА

Се известуваат студентите кои немаат оцена во индекс или пријава, а полагале кај проф. д-р Катерина Шапкова Коцевска, дека можат да ги достават индексите и уредно пополнетите пријави (доколку досега немаат доставено пријава) во поштенскиот фах (сандачињата кај Архивата на факултетот) на проф.д-р Катерина Шапкова Коцевска.
Индеките и пријавите се доставуваат најдоцна до четврток (8 октомври).
Пополнетите индекси ќе може да се подигнат од Студентски прашања од понеделник (12 октомври).

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux