СООПШТЕНИЕ за испитот Право на информатичка технологија кај проф. д-р Д. Рашковски

Испитот по предметот Право и информатичка технологија кај Проф. д-р Драги Рашковски на ден 08.10.2020 година ќе се одржи во 15.30 часот наместо во 14 часот.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux