СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ ПОЛАГАТ АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВО ПРВА ДЕКАДА – август/ септемвриска сесија – Правни студии и Односи со јавност

Се известуваат студентите дека испитот по англиски јазик, закажан за 24.08.2021, прва декада, ќе се одвива со физичко присуство. Испитот ќе се одржи во амфитеатар 3 со почеток од 12 часот.

проф. д-р Зорица Трајкова

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux