Распореди за полагање на прв и втор циклус на студии

Распоред за полагање на испити  во зимски испитен рок за прв и втор циклус на студии циклус на студии во учебната 2021/2022 Преземете ТУКА.   Распоред за полагање на испити  во дополнителна испитна сесија во зимскиот испитен рок за прв и втор циклус на студии циклус на студии во учебната 2021/2022   Преземете ТУКА.