Распореди за полагање на прв и втор циклус на студии

Распоред за полагање на испити  во есенскиот испитен рок за прв и втор циклус на студии циклус на студии во учебната 2020/2021

Преземете ТУКА.

 

Распоред за полагање на испити  во дополнителна испитна сесија во есенскиот испитен рок за прв и втор циклус на студии циклус на студии во учебната 2020/2021

 

Преземете ТУКА.

Одлуки за спроведување на дополнителни сесии за прв и втор циклус на студии во учебната 2020/21 година

 

Распоред за полагање на испити  во дополнителна јунска испитна сесија за прв и втор циклус на студии циклус на студии во учебната 2020/2021

Распоред за полагање испити во дополнителна Јунска испитна сесија – 2020/21

Распоред за полагање на испити  во јунска испитна сесија за прв и втор циклус на студии циклус на студии во учебната 2020/2021

Распоред за полагање испити во Јунска испитна сесија – 2020/21

Распоред за полагање на испити  во априлска дополнителна испитна сесија за втор циклус на студии циклус на студии во учебната 2020/2021

Распоред за полагање испити во дополнителна испитна сесија – април 2020/21

Одлука за спроведување априлска дополнителна испитна сесија во учебната 2020/21 година за студенти на втор циклус на студии

Распореди за полагање на испити  во јануарска испитна сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2020/2021

Преземете го распоредот ТУКА.

Распореди за полагање на испити  во дополнителна испитна сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

Распоред за полагање испити во дополнителната казнена испитна сесија 2019/20 година

Одлука за спреведување дополнителна испитна сесија во учебната 2019/20 година за студенти на прв и втор циклус на студии

Распореди за полагање на испити  во есенска сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

СООПШТНИЕ за пријавување испити во есенската испитна сесија 2020/2021 учебна година
________________
Преземете ТУКА.

Распореди за полагање на испити  во јунска сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

СООПШТНИЕ
________________
Почитувани студенти,

Со оглед на тоа што 15 јули е неработен ден, ве известуваме дека испитите од тој ден се преместени во други денови. Ве молиме, погледнете го распоредот.

Со почит,

Правен факултет “Јустинијан Први” во Скопје

Распореди за полагање на испити  во мартовска (дополнителна) сесија за прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020

Распоред на полагање испити во мартовска(дополнителна) сесија
Распоред на колоквиуми во мартовска(дополнителна) сесија)
Распоред на пријавување во мартовска(дополнителна) сесија во учебната 2019/20 година

ОДЛУКА за спроведување дополнителна сесија во учебната 2019-20 година за студенти на втор циклус на студии
ОДЛУКА за спроведување дополнителна сесија во учебната 2019-20 година за студенти на прв циклус на студии

Распореди за полагање на испити  во јануарска (зимска) сесија на прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020 

Распоред за полагање на испити на прв и втор циклус на студии јануарска (зимска) сесија, 2019/20 година

Термини за поправни колоквиуми во јануарска (зисмка) сесија во учебна 2019/20 година

РАСПОРЕД ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ПРЕКУ СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА И IKNOW ЗА ЗИМСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2020

Распореди за полагање на испити  на прв и втор циклус на студии во учебната 2019/2020 дополнителна сесија

Распоред за полагање на испити на прв и втор циклус на студии дополнителна сесија, 2019/20 година

Распоред за  ПРИЈАВУВАЊЕ испити во дополнителна сесија, 2019/20 година

Одлука за спроведување на дополнителна испитна сесија во учебната, 2019/20 година