Деканат

ДЕКАН

Проф. д-р Сашо Георгиевски

ПРОДЕКАН
за финансии

Вонр. проф. д-р Биљана Петревска

ПРОДЕКАН
за настава

Вонр. проф. д-р Бобан Мисоски

ПРОДЕКАН
за наука и меѓународна соработка

Доц. д-р Ирена Рајчиновска Пандева
Работно време на Деканатот за прием на студенти: вторник и четврток од 12.00 до 14.00 часот
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux