ДОСТАВУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ ПО ЕЛЕКТРОНСКИ ПАТ ВО IKNOW СИСТЕМОТ

Почитувани студенти – идни бруцоши,

Ви благодариме за електронската пријава што ја направивте. Поради новонастанатата ситуација поврзана со корона вирусот (COVID-19), оваа година потребните документи ќе се доставуваат по електронски пат во дигитална форма, прикачени на iKnow системот.

СООПТШЕНИЕ

Почитувани,

Службата за студентски прашања во периодот од 27.07.2020 година до 07.08.2020 година нема да работи поради користење на годишен одмор од страна на вработените.

август 2020
ПВСЧПСН
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       
« Јул   Сеп »

Правниот факултет ’Јустинијан Први’ со одличен пласман и освоена награда на студентскиот натпревар по меѓународно право ‘Phillip C. Jessup International Law Moot Court Competition‘

Студентската екипа од Правниот факултет „Јустинијан Први” при УКИМ во состав: Миа Георгиевска, Атанас Аврамов, Ивана Ажиевска и Елена Јаман