Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Правни студии прв циклус
             

Влезен колоквиум по предметот Трговско право

Влезниот колоквиум по предметот трговско право ќе се одржи на 31.3.2023 година во 10 часот во предавална 4. материјал за подготовка на колоквимот се содржините од првите четири недели на настава согласно со силабусот

Резултати од испитите во јануарско-февруарска сесија 2022/23 кај проф. д-р Александар. Љ. Спасов

Резултатите од завршните испити по Вовед во правото (сите студии) и Филозофија на правото полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов во дополнителната декада во јануарско-февруарската сесија 2023 година можете да ги преземете ТУКА.

Впишување на оцена кај проф. д-р Александар Љ. Спасов

Впишувањето на оцени кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе се одржи во четврток, 2.3.2023 година во амф. 2, според следниов распоред: Вовед во правото за правни студии од 12.00 часот, Филозофија на правото од 14.00 часот и Вовед во правото за политички студии на македонски јазик и новинарство од 15.30 часот.

СООПШТЕНИЕ

Се информираат студентите кои го избрале предметот Право на друштва – опционен предмет на единиците на УКИМ кај проф. д-р Димитар Гелев, дека предавањата ќе се одржуваат секој четврток од 12:00-16:00 ч. во Амф. 2 на Правниот факултет Јустинијан Први Скопје.                                                                                                                                      

Од Професор д-р Димитар Гелев

                                                                                                                                                

Резултати од испит и соопштение за предметот Право и информатичка технологија кај проф д-р Драги Рашковски

Впишување оцени, увид во полагањето од последната сесија и доиспрашување за студентите кои сакаат да одговараат за повисока оцена ќе биде на 16.02.2023 во 10 часот.
РЕЗУЛТАТИ

Резултати Финансово право (дополнителна сесија) и Термин за оцени

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од завршниот испит по предметот Финансово право кој во рамки на јануарската дополнителна испитна сесија се спроведе на 13.2.2023 година.

Терминот за впишување оценки, независно од декадата и сесијата во која е положен предметот Финансово право е 17.2 (петок) во 11:30 часот во амф.5. Не е потребно лично присуство; студентите кои ќе го пропуштат овој термин оценка ќе можат да земат ЕДИНСТВЕНО во претходно определен термин по завршување на секоја следна испитна сесија.

Катедра по Финансово право

Резултати од завршен испит по Административно право одржан на 10.02.2023 (дополнителна сесија)

Почитувани студенти,

На овој линк можете да ги погледнете резултатите од завршниот испит по предметот Административно право одржан на 10.02.2023 година (дополнителна сесија).

Во врска со впишувањето на оценките, ве замолуваме да ги оставите вашите индекси во кабинет број 61 (проф. д-р Ивана Шумановска Спасовска/проф. д-р Борче Давитковски) во 11 часот на 15.02.2023 година. Индексите ќе можете да ги подигнете, со впишани оцени, после 12 часот истиот ден.

Срдечен поздрав,

Од катедрата