СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден   18.03.2024 година (понеделник) со почеток во 14 часот, докторандот … Повеќе

ANNOUNCEMENT

Dear colleagues, academics, practitioners and research students,   It gives us great pleasure to inform you that the Institute of Economics – … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Почитувани, Ве известуваме дека согласно Академскиот календар на Универзитетската школа за докторски студии во учебната 2023/2024 година првата испитна сесија ќе се … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Почитувани, Во прилог е прелиминарна листа на кандидати кои исполнуваат услови за запишување на трет циклус студии-докторски студии и прелиминарната … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 12.01.2024 година (петок) со почеток во 11 часот, докторантката м-р Наташа Донева ќе ја брани својата докторска дисертација … Повеќе

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux