Конечна Одлука за кандидати за претседател на Факултетско студентско собрание на изборите кои ќе се одржат на 15.05.2024 година

Почитувани,   Со оглед на фактот дека против Одлуката за констатирање на кандидати за претседател на Факултетското студентско собрание од … Read more

Правила за спроведување и поважни датуми за Избори за претседател на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

Правила за спроведување на Избори за претседател на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје Поважни датуми … Read more

Конечни резултати од одржаните избори за членови на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

Имајќи предвид дека до утврдениот рок не беа поднесени приговори против Одлуката за првични резултати од одржаните избори за членови на … Read more

Конечна одлука за листа на кандидати за членови на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

Одлука за констатирање на кандидати за членови на ФСС Исправка на одлука за констатирање на кандидати за членови на ФСС … Read more