Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Новинарство прв циклус
             

Резултати од испитите во јануарско-февруарска сесија 2022/23 кај проф. д-р Александар. Љ. Спасов

Резултатите од завршните испити по Вовед во правото (сите студии) и Филозофија на правото полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов во дополнителната декада во јануарско-февруарската сесија 2023 година можете да ги преземете ТУКА.

Впишување на оцена кај проф. д-р Александар Љ. Спасов

Впишувањето на оцени кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе се одржи во четврток, 2.3.2023 година во амф. 2, според следниов распоред: Вовед во правото за правни студии од 12.00 часот, Филозофија на правото од 14.00 часот и Вовед во правото за политички студии на македонски јазик и новинарство од 15.30 часот.

Термин за впишување оценки по Вовед во правото и Филозофија на правото полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Терминот за впишување на оценки по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото за испитите одржани во трета декада од септемвриската испитна сесија полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе биде на 30ти септември 2022 година во 09:00 часот во амфитеатар 2. Во истиот термин оценки можат да земат и студентите кои ги положиле испитите во некоја од минатите испитни сесии.

Термин за впишување оценки по Вовед во правото и Филозофија на правото полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Терминот за впишување на оценки по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото за испитите одржани во прва и втора декада од септемвриската испитна сесија полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе биде на 16ти септември 2022 година во 15:00 часот во амфитеатар 2. Во истиот термин оценки можат да земат и студентите кои ги положиле испитите во некоја од минатите испитни сесии.

Сооптштение

Впишување на оценки во индекс кај проф. д-р Ана Чупеска ќе се одржи а 13/09/2022 во 11.30 часот во Темпус

СООПШТЕНИЕ

Резултати од завршен испит по предметот Јавна администрација одржан на 1.9.2022 г.

Оценки ќе се внесуваат на 19.1.2022 г., во 11 часот во кабинет бр.13.

Катедра по административно право и јавна администрација

Известување за студентите на политички студии, новинарство и односи со јавноста – впишување оценки кај проф. д-р Ненад Марковиќ и проф. д-р Иван Дамјановски – дополнителна јунска/јулска сесија 2022 г. / Information for the students of the courses in political science, journalism, and public relations – grade registering for courses taught by Nenad Markovikj, PhD and Ivan Damjanovski, PhD – June/July additional exam session 2022 

Почитувани студенти,
 
Впишување на оценки од дополнителната декада на јунската сесија 2022 година кај проф. д-р Ненад Марковиќ и проф. д-р Иван Дамјановски ќе се врши на 04.07.2022 (понеделник) година во ТЕМПУС просторијата, по следниот распоред:
 
09:00 – 09:30ч. – цивилно општество
09:30 – 10:00ч. – политичка филозофија и политички теории (по тој редослед)
10:00 – 10:30ч. – добро владеење и управување, политичка култура, политичка митологија (по тој редослед).
 
Ве молиме за навременост и точност. Доколку не можете лично да дојдете по оценка, ве молиме да го пратите индексот по друг студент/ка. Доколку некој студент/ка нема впишана оценка или средено досие од првата и втората декада, ве молиме да дојдете на закажаните термини. 
 
 
од професорите
Dear students,
 
Grade registering for the additional decade of the June/July additional exam session 2022 for courses taught by Nenad Markovikj, PhD and Ivan Damjanovski, PhD will take place on 4th July 2022 (Monday) in the TEMPUS classroom, according to the following schedule:
 
09:00PM – 09:30PM. – civil society
09:30PM – 10:00PM – political philosophy and political theories (in the specific order)
10:00PM – 10:30PM – good governance, political culture, political mythology (in the specific order). 
 
Please be punctual and on time. If you are unable to attend personally, please give your index to a colleague. If any student did not register his/her grade in the first or second decade or has unresolved issues in his/her dossier for one of the courses, please attend according to the schedule.
 
 
the professors