ИЗВЕСТУВАЊЕ

Термин за впишување на оцени по Вовед во правото (сите студии) и Филозофија на правото кај проф. д-р Александар Љ. … Повеќе

СОООПШТЕНИЕ

Резултати од завршниот испит по предметот јавна администрација одржан на 27.9.2023 г. Катедра по административно право и јавна администрација

СООПШТЕНИЕ

Резултати од завршен испит по предметот Јавна администрација, оддржан на 13.09.2023 г.Катедра по административно право и јавна администрација

Соопштение

Резултати по предметот Јавна администрација, од завршниот испит одржан на 23.1.2023 г., во 9 часот во предавална 4. Оценки ќе … Повеќе

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux