СООПШТЕНИЕ

Резултати од завршниот испит по предметот Јавна администрација одржан на 13.2.2024 г., Катедра по административно право и јавна администрација

Резултати од завршен испит по предметот Јавна администрација одржан во јануарската испитна сесија на 26.1.2024 г.

Резултати од завршен испит по предметот Јавна администрација одржан во јунската испитна сесија на 26.1.2024 г.Катедра по админитративно право и јавна … Повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Термин за впишување на оцени по Вовед во правото (сите студии) и Филозофија на правото кај проф. д-р Александар Љ. … Повеќе

СОООПШТЕНИЕ

Резултати од завршниот испит по предметот јавна администрација одржан на 27.9.2023 г. Катедра по административно право и јавна администрација

СООПШТЕНИЕ

Резултати од завршен испит по предметот Јавна администрација, оддржан на 13.09.2023 г.Катедра по административно право и јавна администрација

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux