Шапкова Коцевска, д-р Катерина

Научно - наставно звањеДоцент
ИнститутИнститут за деловно право и економски науки
КатедраЕкономски науки
Предмети на прв циклус студииЕкономика, Политичка економија, Економика на јавен сектор, Основи на статистика
Предмети на втор циклус студииСовремени економски теории, Јавни финансии, Јавен менаџмент, Деловни финансии
Предмети на трет циклус студии/
Кабинет бр.129
Приемно време за студентитеПонеделник и четврток 12-14 часот
Телефонски број во кабинет+389 2 3117244, лок. 229
Е-mail адресаk.shapkova@pf.ukim.edu.mk