ВАЖНО: ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОНЛАЈН ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ПО ВОВЕД ВО ПРАВО НА ЕУ И ПРАВО И ИНСТИТУЦИИ НА ЕУ ВО ПРВА ДЕКАДА ОД ЈУНСКАТА СЕСИЈА

Известувањето преземете го ТУКА.