Впишување на оцени во индекси кај проф. д-р А. Љ. Спасов

Оцени за положени испити по Вовед во правото (правни студии, политички студии на македонски јазик и новинарство) и Филозофија на правото (правни студии) кај проф. д-р Александар Спасов ќе се впишуваат според следниов распоред:

  •  за сесијата во јануари и февруари на 5.10.2020 (понеделник) од 14.30 часот во амф. 2;
  • за сесијата во јуни и јули (три декади) на 6.10.2020 (вторник) од 14.30 часот во амф. 2.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux