Впишување на оцени по Вовед на правото за сите студии и Филозофија на правото од прва, втора и трета декада на јунската сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Терминот за впишување на оцени по Вовед на правото за сите студии и Филозофија на правото од прва, втора и трета декада на јунската сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов ќе биде на 12ти јули 2021 година (понеделник) според следниов распоред:Вовед во правото (за сите студии) од 09:00 часот во амфитеатар 2Филозофија на правото од 12:00 часот во амфитеатар 2.“

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux