Впишување на оценки по предметот Административно право за студентите кои го положиле заклучно со 23.06.2020 година

Почитувани студенти,

 На овој ЛИНК можете да го пронајдете Известувањето за впишување оценки по предметот Административно право за студентите кои го положиле испитот заклучно со 23.06.2020 година.

 Срдечно,

 Од катедрата

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux