Впишување оценки кај проф. д-р Зороска Камиловска и доц. д-р Ракочевик

Се известуваат студентите на мастер студии дека оценки кај проф. д-р Зороска Камиловска и доц. д-р Ракочевик ке се впишуваат на 22.04.2019 (понеделник), во 11 часот во кабинетот на доц. Ракочевик.