Граѓанско процесно право – Соопштение за испитот закажан во дополнителна испитна сесија на 08.02.2022 година

Почитувани колеги,

Испитот по граѓанско процесно право закажан за 08.02.2022 година ќе се спроведе усно, електронски преку Microsoft Teams

Проф. др. Зороска Камиловска
Проф. др. Ракочевиќ

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux