Граѓанско процесно право – Соопштение за електронско полагање на испитот во трета декада, закажан за 17.07.2020 (петок), од 9 часот, преку Microsoft Teams

Преземете ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux