Дополнителен и последен термин за внесување на оценки во индекс од јануарска и дополнителна испитна сесија кај проф. д-р Елена Игновска се закажува на 18.2.(петок) во 11 часот пред кабинет. 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux