Дополнителни промени во распоредот на полагање

  1. Испитот по предметот Вовед во право на интелектуална сопственост на мастер студиите по право на интелектуална сопственост ќе се одржи на 23 април во 13 часот во кабинетот на проф. Владо Бучковски.
  2. 10 април во 12 часот во амф. 7 ќе се одржи испитот по Применета политика и сите изборни и опциони предмети кај доц. д-р Христина Рунчева Тасев.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux