До Студентите на последипломски студии по интелектуална сопственост, запишани во учебните години 2011/2012, 2012/2013, 2014/2015, 2015/2016, 2016/2017, 2017/2018

Почитувани колеги,

Со оглед на роковите за студирање,  Ве известуваме дека согласно одредбите во Вашите договори, во врска со Вашето магистрирање, што е можно поскоро, потребно да се обратите кај доц. д-р Христина Рунчева, на mail: h.runchevatasev@pf.ukim.edu.mk.

 

Со почит,

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux