Избори за претседател на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

Почитувани студенти, Во прилог на оваа порака можете да ги видите сите релевантни документи за претстојните избори за претседател на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет „Јустинијан Први“ кои ќе се одржат на 17.05.2023 година во Аулата на Факултетот: Правила за изборите; Поважни датуми за изборите; Образец на пријава за кандидат и Образец на писмен предлог со потпис од 50 студенти. Одлука за распишување на избори за претседател на Факултетското студентско собрание Правниот факултет “Јустинијан Први” во Скопје Со почит, Од членовите на Изборната комисија
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux