Известување за влезен колоквиум Финансово право

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека со оглед на ситуацијата, катедрата по Финансово право одлучи во јунската сесија да не се спроведе влезен колоквиум по предметот Финансово право.
Единствен услов за студентите кои сакаат да го полагаат испитот е испитот да го пријават согласно упатствата објавени од Деканат.

Катедра по финансово право

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux