ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗЕМАЊЕ ОЦЕНКИ И РЕЗУЛТАТИ ПО АДМИНИСТРАТИВНО ПРАВО (29.09.2020)

Почитувани студенти,
На овој ЛИНК можете да ги видите резултатите од полагањето по Административно право на 29.09.2020, заедно со известувањето за земање оценки.
Од катедрата
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux