Известување за испитот по историја на правото кај проф. д-р Мишо Докмановиќ закажан за 28.1.2022 година

Испитот по историја на правото кај проф. д-р Мишо Докмановиќ закажан за 28.1.2022 година поради пријавениот број на студенти ќе се спроведе писмено со тест на кратки и долги прашања. 

Испитот ќе се одржи во амф. 8 од 9 -10 часот.   

проф. д-р Мишо Докмановиќ