Известување за оценки по предметите политички теории, цивилно општество, политичка филозофија, политичка култура и политичка митологија – јунска сесија, 2021 година


Се известуваат студентите дека оценките по горенаведените предмети ќе се даваат во четврток, 24 јуни 2021 година, во ТЕМПУС просторијата на факултетот, по следниот распоред:

9:00 часот – цивилно општество

9:30 часот – политичка филозофија

10:00 часот – политички теории, политичка култура и политичка митологија

Со почит,

проф. д-р Ненад Марковиќ и проф. д-р Иван Дамјановски

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux