СООПШТЕНИЕ

Се информираат студентите дека впишувањето на оценките по предметoт Политички систем на правни студии кај проф.д-р Рената Дескоска и проф.д-р Јелена Трајковска-Христовска, ќе биде на 11.02.2022 (петок) во 11 часот во амф.7.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux