Известување

Се замолуваат студентите кои ги оставиле индексите кај проф. д-р Ивана Шумановска Спасовска во текот на јануарската дополнителна испитна сесија во 2022 година за впишување на оценки по предметот Административно право да ги подигнат на ден 16.02.2022 година (среда) во 10:00 часот.