ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат студентите дека писмениот испит по предметот Уставно право кај проф. д-р Гордана Сиљановска – Давкова, проф. д-р Тања Каракамишева-Јовановска и кај проф. д-р Марика Ристовска во дополнителната ноемвриска сесија ќе се одржи на 15.11.2019 година во 11 часот во амф. 5.