ИНТЕРЕН ОГЛАС за избор на студенти чие родителско право го врши само еден родител, кои се стекнуваат со погодноста за плаќање половина од износот на уписнината за прв циклус на студии за учебната 2021/22 година

Огласот преземете го ТУКА.
Мејл адресата на која студентите ќе ги доставуваат документите е следната: praven@pf.ukim.edu.mk

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux