ИНТЕРЕН ОГЛАС за учебна 2022/23 година за избор на демонстратори на предмети од прв циклус студии на научната област воведни и теоретски правни науки во учебната 2022/2023 година – (3 извршители).

Преземете ТУКА.

15/06/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux