Кариерен ден – Универзитет “Св. Кирил и Методиј”

Дали сакате подобро да се квалификувате за вашата прва работа? Не знаете од каде да започнете и кои вештини се навистина потребни? Тогаш оваа програма е за вас!

Почитувани студенти со задоволство ви ја претставуваме Career Transition Support Macedonia програмата за подобрување на вашите вештини за Аплицирање на работни места, по ваш избор.

Оваа програма ќе ви овозможи да ги подобрите вашите вештини (да креирате одлично CV, Мотивациско писмо и симулации за вашето прво интервју).

Можат да учествуваат сите оние кои сакаат да го зголемат своето знаење, за тоа што се е потребно за една апликација да биде успешна.

Доколку вашиот профил одговара на нашето барање ве покануваме да ни се придружите на Кариерниот ден кој ке се одржи на Стоматолошкиот факултет на Универзитетот Св.Кирил и Методиј. Сите заинтересирани можат да се најават на овој линк: https://tinyurl.com/2p88dvrf

Кариерен ден – Универзитет “Св. Кирил и Методиј” – АГЕНДА