КОНКУРЕНТСКО ПРАВО: ТЕРМИН ЗА КОНСУЛТАЦИИ

Се известуваат студентите кои го слушаат наставниот предмет конкурентско право, како задолжителен во рамките на IX-тиот семестар на насоката за право на интелектуална сопственост, дека за истиот ќе се држи само менторска настава, од причина што на насоката не е запишан најмалку 21 студент. Во поглед на начинот на полагање и испитната литература, консултации ќе се држат на 14.11.2019 година, од 13:00 часот, во кабинетот на проф. д-р Ненад Гавриловиќ.

Н. Гавриловиќ

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux