Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Консултации за студенти запишани во втор уписен рок и студенти запишани во 8-ми семестар за предметни програми Парнично право, Вонпарнично и извршно право, Арбитражно право, Алтернативно решавање на спорови, Нотарско право, Стечајна постапка и ГПП на ЕУ
             

Консултации за студенти запишани во втор уписен рок и студенти запишани во 8-ми семестар за предметни програми Парнично право, Вонпарнично и извршно право, Арбитражно право, Алтернативно решавање на спорови, Нотарско право, Стечајна постапка и ГПП на ЕУ

Почитувани колеги,


Консултации за предметните програми Парнично право, Вонпарнично и извршно право, Арбитражно право, Алтернативно решавање на спорови, Нотарско право, Стечајна постапка и ГПП на ЕУ ќе се одржат на 18.03.2021 година (четврток), од 10 часот, преку платформата Microsoft Teams.
Во продолжение линк за пристап до креираната група на МТ. ЛИНК

Проф. д-р Зороска Камиловска,
Проф. д-р Ракочевиќ