Линк за полагање испити во ПРВА декада кај проф. д-р К. Шапкова Коцевска на Microsoft Teams

Bo пролог подолу даден е линк за полагање испити во ПРВА декада кај проф. д-р К. Шапкова Коцевска
Предмети: Економика, Политичка економија, Современи економски теории, Основи на статистика, Деловни финансии
Вклучување на Microsoft Teams ќе биде отворено од 9.30 – 10 часот. Испитот почнува во 10 часот. Сите информации во врска со испитот ги има во каналот General на Microsoft Team.
Поздрав,
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux