Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Материјали за учење и есеи за студентите кои го слушаат предметот Административно право
             

Материјали за учење и есеи за студентите кои го слушаат предметот Административно право

Почитувани студенти,

Имајќи го предвид привремениот прекин на наставата на високо-образовните установи, наставните целини по предметот Административно право кои требаше да бидат опфатени на 16.03.2020 и 23.03.2020 година ќе се учат преку читање на материјата од учебникот по Административно право (достапен на: http://www.ukim.edu.mk/e-izdanija/PRF/Administrativno_pravo_I.pdf). Освен тоа, Ве охрабруваме да ги проучите и следните две презентации:

· Одговорност на администрацијата (ЛИНК);

· Кадри во администрацијата (ЛИНК).

Во поглед на вежбите, Ве охрабруваме да пишувате есеи на теми поврзани со соодветните наставни целини. Иструкциите за пишувањето на есеите можете да ги пронајдете во Упатството (ЛИНК).

Срдечно,

проф. д-р Борче Давитковски

проф. д-р Ана Павловска-Данева

проф. д-р Ивана Шумановска Спасовска

м-р Константин Битраков