Меѓународно приватно право – одлагање на предавање (прва група)

Почитувани колешки и колеги,

Наставата по меѓународно приватно право предвидена за 15.04.2019 година (понеделник) ќе се одржи во нов термин – 19.04.2019 година (петок) од 10-14 часот во амф. 8.