Меѓународно приватно прво – резултати

Почитувани колешки и колеги, во прилог се резултатите од испитот по меѓународно приватно право одржан на 30.9.2021 година. Впишувањето на оцените и увид во тестовите ќе се одржи на 4.10.2021 година (понеделник) во 10:00 часот, на обележано место пред влезот на Правниот факултет.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux