Обуки за Microsoft Teams за студенти

Почитувани студенти,

Со цел да го заштитиме Вашето, а и нашето здравје, а во согласност со моменталната епидемиолошка состојба во државата, ве известуваме дека Наставно-научниот совет на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје донесе одлука наставата во зимскиот семестар да се одвива електронски преку платформата Microsoft Teams.

Секој студент ќе добие мејл во следниов формат ime.prezime@student.pf.ukim.edu.mk. Со овој мејл студентите ќе може да се најават на Microsoft Teams.

Во прилог ви праќаме упатство за креирање на  Microsoft Teams мејл. ЛИНК

Исто така, на 30.9.2020 година во 12 часот преку Microsoft Teams ќе се спроведе кратка обука за бруцошите. Во прилог упатство како да пристапите на закажаната обука. ЛИНК

За подетални информации Ви стоиме на располагање на 02/3117-244 лок.145, praven@pf.ukim.edu.mk, https://www.facebook.com/pravenfakultetjustinijanprvi/.

Ви посакуваме пред сè добро здравје и многу успех во текот на студиите.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux