Одлука за утврдување на конечните резултати од изборите за претседател и членови на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет ,,Јустинијан Први” во Скопје кои по електронски пат се одржаа на 9.12.2021 година

Преземете ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux