Отворен повик за пријавување за меѓународен натпревар – Frankfurt Investment Arbitration Moot

Искористете ја можноста да учествувате на најстариот натпревар од областа на инвестиционата арбитража. Ако си студент на најмалку втора година правни студии и го познаваш англискиот јазик, пријави се на следниов e-mail: v.dokovski@pf.ukim.edu.mk најдоцна до 10.9.2021 година. 
Трошоците за учество на натпреварот во Франкфурт, како и подготвителните натпревари се целосно покриени.

Во прилог преземете го отворениот повик за пријавување за повеќе информации.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux