Отворен повик за пријавување за меѓународен натпревар – Frankfurt Investment Arbitration Moot

Искористете ја можноста да учествувате на најстариот натпревар од областа на инвестиционата арбитража. Бидете дел од најдобрите, пријавете се на следниов mail: v.dokovski@pf.ukim.edu.mk
 
Трошоците за учество на натпреварот во Франкфурт, како и подготвителните натпревари се целосно покриени.
 
Во прилог преземете го отворениот повик за пријавување за повеќе информации.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux