Отворен повик за студенти за учество на меѓународен натпревар Vis Moot

Искористете ја можноста да учествувате на најголемиот натпревар од областа на меѓународната трговска арбитража во светот. Бидете дел од најдобрите, пријавете се на следниов mail: v.dokovski@pf.ukim.edu.mk, најдоцна до 10.9.2022 година. 

Право на пријавување имаат сите студенти на трета година правни студии и втор циклус студии. 

Трошоците за учество на натпреварот во Виена, како и подготвителните натпревари во градовите во Европа се целосно покриени.

Во прилог преземете го отворениот повик за пријавување за повеќе информации.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux