ОТШТЕТНО ПРАВО: VIII-МИ СЕМЕСТАР: РЕДОВНА НАСТАВА

Се известуваат студентите кои ја избрале предметната програма отштетно право, како изборна во рамките на VIII-миот семестар на насоката за граѓанско материјално право и граѓанско процесно право, дека за истата ќе се држи и редовна настава, од причина што во меѓувреме е формирана група од најмалку 21 студент. Редовната настава ќе се спроведува секој понеделник, од 13:00 часот и во амф. 4, согласно веќе објавениот силабус за предметната програма, а почнувајќи од 25.03.2019 година.

Н.Гавриловиќ

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux