Повик за учество на XXIV Ораторска вечер ,,Иво Пухан”

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј

Правен факултет ,,Јустинијан Први” во Скопје

Организациониот одбор на Ораторската вечер ,,Иво Пухан” објавува

ЈАВЕН ПОВИК

за учество на XXIV Ораторска вечер ,,Иво Пухан”

Сите заинтересирани за учество на XXIV Ораторска вечер ,,Иво Пухан” се поканети да се пријават по електронски пат на следнава мејл адреса: e.kranlibajram@pf.ukim.edu.mk најдоцна до понеделник, 15. 11.2021 година. Пријавата треба да содржи име и презиме на кандидатот/ката, циклус, година и насока, како и единицата при УКИМ на која студира.

Повикот е отворен за студенти од сите три циклуси студии на Универзитетот ,,Св.Кирил и Методиј”.

Организационен одбор на Ораторската вечер ,,Иво Пухан”

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux