Поени од активност по Административно право заклучно со седмица бр. 11

Почитувани студенти, во прилог можете да ги најдете списоците со поените од активност по предметот Административно право заклучно со 8мата седмица од предавањата.

Група 1

Група 2

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux