Поени од активност по Административно право заклучно со седмица бр. 8

Почитувани студенти, во прилог можете да ги најдете списоците со поените од активност по предметот Административно право заклучно со 8мата седмица од предавањата.
Група 1
Група 2

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux